уторак, 27. октобар 2015.

Novogodišnje jelke

Neizostavni detalj u svakoj kući za doček Nove godine su jelke. Bilo veštačke ili prirodne ukrašene na hiljadu načina one su istrajale mnogo godina i postale "must have" sveke Nove godine.

Veštačke novogodišnje jelke

Veštačke novogodišnje jelke su praktične, mogu trajati godinama, lako se montiraju, nema otpalih iglica koji ostaju od prirodnih jelki. Izrađuju se u skoro svim bojama od kojih je zelena uvek najaktuelnija.

Zelena novogodišnja jelka 

Većina se upravo odlučuje za zelene veštačke jelke jer one se prave gotovo identično kao prava. Kada je ukrasite sa novogodišnjim ukrasima i dekorišite različitim sijalicama one se praktično ne razlikuju od prave. Na našem blogu usloro možete pronaći mnoge ideje za novogodišnje dekoracije pa nas pratite.

Bele novogodišnje jelke

Nakon zelenih jelki najzastupljenija je bela jelka. Da li zbog svoje boje koja podseća na sneg i zimsku idilu ili zbog svoje vreline da se lako uklapa sa ostalim bojama različita su mišljenja. Gotovo u svim radnjama za prodaju novogodišnjih jelki možete naći i poneku u beloj boji.

Novogodišnje jelke u boji


Kod nas su slabo zastupljene jelke u drugim bojama. Može se naći ponegde ili po poruđbini neka boja. Dok u svetu postoje gotovo sve boje. Od crvene, plave, žute pa ček i do crne jelke.


Prirodne novogodišnje jelke


Ukoliko se odlučite i ljubitelji ste prirodnih stvari uvek savetujemo jelku sa busenom. Jelku sa busenom možete nakon novogodišnjih praznika posaditi na bilo koje mesto u prorodi i na taj način učiniti i jedno dobro delo. Ukoliko za to nemate uslov onda bar uzmite granu od neke veće jele i lepo je dekorišite i pustite prirodnu jelku da živi.

Нема коментара:

Постави коментар